Изградња фекалних станица у МЗ Петка

Градски менаџер, Горан Весић, обишао је радове са представницвима ГО Лазаревац и рекао да су поставњљени цевоводи за канализацију и да се сада раде фекалне станице за канализацију ка колектору који је урађен прошле године.

„На територији ГО Лазаревац тренутно се завршавају радови на изградњи водоводне мрже у МЗ Степојевац и Врбовно, а све то је део пројекта који је Скупштина Града усвојила у новембру прошле године“, каже Весић.

По његовим речима, планирано је да у наредних 10 година сви грађани Београда имају канализациони прикључак и воду, без обзира где живе.

175 милиона динара за Лазаревац

Говорећи о улагањима у ГО Лазаревац, члан Градског Већа Стево Таталовић је рекао да Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу Града Београда ове године за општину Лазаревац определила је 175 милиона динара. Поред тога ЈКП Београд пут издвојило је за нашу оптину 56 милиона динара .

Председник општине Лазаревац Бојан Синђелић изразио је задовољство због почетка радова у Петки и истакао да ће иизградња две фекалне станице  много значити мештанима ове месне заједнице, јер ће коначно решити своје дугогодишње проблеме.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *