Асфалтирање yлицa Бранка Радичевића и Шушњарске

Радове је обишао заменик председника ГО Лазаревац , Бојан Стевић.

“Оно што је за нас веома битно то је чињеница да су средства за асфалтирање обевеђена од стране Града Београда, а не из општинског буџета. Житељи овог дела града већ деценијама чекају на реконструкцију ове улице која се налази готово у централној градској зони. Средства смо обезбедили захваљујући разумевању Градоначелника, градског менаџера и директора Дирекције за путеве града Београда”, истиче Стевић.

Деооница улице која ће бити асфалтирана је 230 метара, вредност инвестиције је око 3,5 милиона динара, а извођач радова је предузеће Београд пут.

Поред ових радова у току је и асфалтирање Слатинске улице у МЗ Барзиловица, а очекује се и почетак реконструкције улице у засеоку Мартиновића крај у Брајковцу, што ће такође бити финансирано средствима Града Бееограда и Дирекције за путеве.

Потпредседник Савета МЗ Душан Петровић Шане, Иван Маринковић изразио је задовољство што је иниицијатива грађана уродила плодом и што ће два крака уллице Бранка Радичевића коначно добиити ассфалт.

“Сада ће вишедеценијски проблем бити решен и ја бих се овом приликом захвалио заменику председника ГО Лазаревац Бојану Стевићу и предузећу Београд пут што су нам изашли у сусрет”, рекао је Маринковић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *