Летње спортске активности у СТОП ШОП-у Лазаревац: Вештачка стена, спортски полигон и вредни поклони за посетиоце

Како би пружио одличну прилику за активности на отвореном, ритејл парк СТОП ШОП Лазаревац организује забавне спортске активације за своје посетиоце од 13. до 15. августа, у оквиру кампање „Моје СТОП ШОП лето“.

Током ова три дана, посетиоци ће имати прилику да искусе несвакидашње адреналинско искуство на интерактивној вештачкој стени, где ће најхрабријима и најуспешнијима бити додељене награде, попут фризбија, ранчева, слагалица и других. О безбедности ће бринути тим професионалаца, у складу са околностима и мерама заштите. За најмлађе, биће постављен спортски полигон, где малишани кроз игру и физичку активност могу да развију спретност, дисциплину и тимски рад. За све оне који радије бирају креативност, у суботу од 18ч биће одржане и креативне радионице.

Организовано је и такмичење на друштвеним мрежама! Вредни поклони очекују оне који на Инстаграму и Фејсбуку пошаљу најзанимљивије фотографије које приказују како проводе лето у СТОП ШОП-у. По три најкреативнија аутора на свакој друштвеној мрежи освојиће по 2000 динара.

Спроводећи све безбедносне мере, СТОП ШОП остаје сигурно место за куповину, а то је и званично потврдио Центар за безбедну куповину (ССЦ), независна компанија из Шведске, која процењује сигурност шопинг центара и ритејл паркова широм света. Недавно добијени сертификат о усаглашености са KОВИД19 сигурносним мерама потврђује да СТОП ШОП ритејл паркови у Србији послују у складу са интернационалним безбедносним стандардима.

СТОП ШОП Лазаревац такође је припремио одличне летње попусте, па не пропустите прилику да посетите ритејл парк овог викенда и шопингујете неке од својих омиљених брендова са широком палетом производа по повољним ценама у односу на квалитет.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *