Здрава Србија формирала општински одбор у Лазаревцу (ВИДЕО)

Здрава Србија (ЗС) формирала је страначки општински одбор у Лазаревцу, чији је председник је Милинко Шаренац.

Шаренац је нагласио да су се грађани Лазаревца одлучили да раде на идеји ЗС, “јер желе здрав Лазаревац”.

“Стаматовић је на Златибору показао како се бори за пристојан живот свих грађана и ми желимо да тај позитиван пример применимо у нашој локалној средини”, рекао је Шаренац.

Председник Извршног одбора ЗС, Арсен Ђурић је нагласио да се странка убрзано шири и да ће након Лазаревца општински одбори бити формирани и у Бајиној Башти, Смедереву и Смедеревској Паланци.

Председник ЗС Милан Стаматовић је рекао да је ЗС на Богојављање прославили две година рада странке, те додао да су прво формирани одбори у Златиборском округу и у Западној Србији.

“Сада нашу идеју ширимо и у осталим деловима државе”, рекао је Стаматовић, пренела је ЗС.

Навео је да ће ЗС на предстојеће парламентарне, председничке и локалне изборе у Београду изаћи са Доста је било Саше Радуловића и Живим за Србију Јоване Стојковић.

Рекао је да та коалицији заснована на идеји да је сваки грађанин Србије родољуб и да се залаже за суверену и независну државу Србију, “задржавајући свој страначки идентитет у тој изборној политичкој групацији”.

Потпредседник ЗС Милољуб Албијанић је рекао да је Лазаревац “честито име” и да је кроз историју показао свој слободарски дух.

“Он тражи честитог човека, јер се овде налази жила куцавица комплетног електроенергетског система Србије”, рекао је Алибијанић.

Навео је да су у Стаматовићу управо препознали ту честитост и људске квалитете које грађани очекују да их има сваки политичар који се, како је указао, искрено бори за свој народ и државу”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *