Заменик градоначелника Горан Весић посетио ГО Лазаревац

Заменик градоначелника Београда Горан Весић, заједно са директорима београдских јавних предузећа, посетио је ГО Лазаревац, где је у друштву председника општине Бојана Стевића обишао актуелне радове у централном градском језгру – недавно завршену реконстукцију хиландарске улице, Храм Светог великомученика Димитрија, као и трг преко пута Рударске чесме у центру града.

Весић је најавио и бројне друге инвестиције које се тичу ГО Лазаревац, између осталог изградњу трга код општине са фонтаном, дечјим игралиштем и подземном гаражом од 46 места, која ће касније бити проширена за још 100 паркинг места.

До краја године биће урађено 7,5 километара улица укупне вредности од око 200 милиона динара. Расписан је тендер за Железничку улицу која ће растеретити улаз у град, а од 1. јула биће расписан тендер за водовод у Миросаљцима и Араповцу.

Председник ГО Лазаревац Бојан Стевић захвалио се овом приликом заменику градоначелника и ЈП „Путеви Београда“ на издвојеним средствима и квалитетно изведеним радовима у ове две централне градске улице. „Слушајући председника Републике Србије Александра Вучића да многе локалне самоуправе немају квалитетне пројекте, ступајући на дужност крајем претходне године са својим сарадницима одмах смо кренули у израду квалитетних пројеката за добробит грађана наше општине“, рекао је овом приликом Стевић и додао да су управо ти готови пројекти, разумевање и политика Града Београда и његових јавних предузећа о равномерном развоју свих делова Београда, допринели да се у Лазаревцу отворе бројна градилишта на добробит њених грађана.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *