Стевић позвао синдикалце да учествују у раду Скупштине

Образложење шефа оборничке групе Милана Ђорђевића било је да је дневни ред преобиман и да се тако неће моћи посветити довољно пажње тачкама које су веома важне, а тичу се јавних предузећа.

Бојан Стевић, председник одборничке групе СНС, позвао је одборнике ГГ „Лазаревац наша кућа да се укључе у рад Скупштине.

„Мислим да је њихово учешће у расправи, не само у данашњој, већ и на наредним седницама важно из простог разлога, јер имају знање и искуство. Поготову руководство ове групе грађана може да нам укаже на одређене пропусте у тачкама које се нађу на дневном реду седнице, као и да нам својим знањем и умећем и можда неким контактима помогну да решимо неке проблеме. Ја према тим људима имам изузетан респект и поштовање. Они су ипак проценили да треба да напусте данашњу седницу, а моје лично мишљење је да треба да се укључе у рад СО Лазаревац. Да ли ће се временом укључити и у скупштинску већину, то су ствари за нека каснија питања“, закључио је Стевић у свом излагању.

Након седнице, новинарима се обратио председник Скупштине Томислав Рикановић који је истакао да су све тачке дневног реда једногласно усвојене.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *