Протестна конференциjа лазаревачких Двери

Сведоци смо већ годинама да се jавни инфраструктурни радови на териториjи ГО Лазаревац изводе краjње непрофесионално. Кашњења и пробиjање планираних рокова у извођењу инфраструктурних радова су постали нормална поjава, а санкциjе за одговорне никада нису спроведене у дело.

Наjбољи пример имамо у улици 1300 каплара где се планирани рокови за завршетак радова одлажу и пробиjаjу већ неколико пута без обзира на обећања председника ГО Лазаревац Драгана Алимпиjевића, потпредседника Боjана Стевића и директора ЈПКП Лазаревац Милисава Крстовића да ће радови бити завршени у предвиђеном року.

jзражаваjући своj протест према неодговорном понашању свих структура надлежних за jавне инфраструктурне радове позивамо потпредседника ГО Лазаревац Боjана Стевића да по свом jавном обећању именуjе и санкционише одговорне за проблеме са коjима се сусрећемо те да се напокон уведе ред и одговорност у функционисању свих структура ГО Лазаревац.

У сваком другом случаjу лоша пракса ће бити настављена, а наjвеће жртве бахатости и немара биће становници Лазаревца као што то данас имамо на примеру улице 1300 каплара.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *