Привремено руководство ОО СПС Лаjковац

Поводом последњих дешавања у редовима социjалиста, у просториjама странке у Лаjковцу jе одржана конференциjа за новинаре на коjоj су присуствовали високи функционери ове странке.

 „У локалном парламенту позициjа СПС-а остаjе као што jе и до сада била. Обављени су разговори са челницима из СНС-а коjи jе наш коалициони партнер и коалициjа jе стабилна“, рекао jе Драган Јермић председник окружног одбора СПС-а.

Главни одбор СПС након распуштања Општинског одбора формирао jе Привремени орган кога чине Јагош Лончар, Јованка Гомилановић, Сузана Јанковић, Владимир Mарић, Јован Савичић, Гордана Пауновић Живановић, док jе на његовом челу Горан Савић. Циљ jе да се општински одбор консолидуjе и припреми за предстоjеће изборе, рекао jе Горан Савић.

Потпредседник СПС Жарко Обрадовић пренео jе лаjковачким социjалистима поздраве и подршку лидера странке jвице Дачића и руководства. Он jе додао да jе Привремени орган у Лаjковцу састављен од људи коjи су дуго у партиjи, те да jе ово почетак припреме за изборе.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *