Новогодишњи коктел ГО Лазаревац

Свечаном коктелу организованом поводом нове 2018. године, а који је организован у општини Лазаревац, поред представника локалне самоуправе присуствовали су и представници јавних предузећа, институција, привредног, културног, спортског живота.

Председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић захвалио се предузећима, установама, представницима министарства и предствницима Града, који су у 2017. години, како је рекао, дали немерљив допринос да грађани Лазаревца живе боље него што су живели у 2016. години.

„Овакви скупови су прилика да разменимо искуства и договоримо даљу сарадњу у неформалном разговору, а све у циљу да би 2018. г била успешнија, а такође и прилика да свим предузећима и фирмама са којима сарађујемо укажемо пажњу и разумевање, како би на адекватан начин грађанима општине Лазаревац могли да обезбедимо бољи живот у овој години “, рекао је Синђелић.

Он је рекао да паузе у радовима на територији општине нема, те да се настављају радови на путној инфраструктури, изградњи породилишта, а приводе се крају и радови у главној улици.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *