Народна посланица Ивана Поповић посетила ГО Лазаревац

ГО Лазаревац данас је посетила народна посланица у Скупштини Републике Србије Ивана Поповић. Заједно са председником општине Бојаном Стевићем и његовим сарадницима, Поповићева је обишла мобилни пункт за вакцинацију у Брајковцу и радове у Хиландарској улици, а потом је одржала радни састанак са представницима лазаревачке општине и представницима општинског Савета за родну равноправност.

Народна посланица је нагласила да је од изузетне важности то што се у мањим локалним заједницама, попут Брајковца, отварају амбуланте, јер је вакцинација једини начин да се победи коронавирус. Она је истакла задовољство и због бројних радова који се одвијају у градском језгру, а који ће допринети лепшем изгледу Лазаревца. „Изузетно ми је драго да је председник општине врло предузимљив и да смо могли да видимо заиста величанствене пројекте који ће бити у наредном периоду реализовани, а које ћемо, надам се, имати прилику и поново да обиђемо када буду завршени“, рекла је Поповић.

Председник ГО Лазаревац Бојан Стевић захвалио се народној посланици Ивани Поповић на посети Лазаревцу и том приликом најавио значајнију и активнију улогу општине када је реч о помоћи женском предузетништву и уопште активнијој подршци женама и промоцији родне равносправности.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *