jЗАБРАН НОВj ПРЕДСЕДНjК ЛАЗАРЕВАЧКjХ СОЦjЈАЛjСТА

На редовноj деветоj општинскоj изборноj конференциjи општинског одбора Социjалистичке партиjе Србиjе, коjа jе одржана данас у Великоj сали Центра за културу Лазаревац, за председника општинског одбора изабран jе Милоjе Живановић, коjи jе на овом месту наследио досадашњег председника општинског одбора и актуелног председника Градске општине Лазаревац Драгана Алимпиjевића Ципиjа.

miloje zivanovic sps

jзборноj конференциjи лазаревачких социjалиста присуствовао jе и  функционер СПС-а Никола Никодиjевић, председник Скупштине града Београда. Он jе подсетио да jе Лазаревац прво место у Београду где су социjалисти победили на изборима 2012. године и истакао значаj и квалитет општинског одбора СПС-а, очекуjући победу и на локалним изборима 2016.

sps izborna konferencija

Новоизабрани председник Милоjе Живановић рекао jе да jе задовољан атмосфером у коjоj jе протекла конференциjа.

„Првобитно су била три кандидата за место председника, али смо успели да договоримо да jа будем jедини кандидат. Хтело смо да укинемо праксу да се делимо и гласамо, и мислим да jе ово вечерас jедна свечаност“, рекао jе он.

sps iyborna konferencija

Као своjе задатке у наредном периоду Живановић jе навео  активирање месних организациjа коjих има 42 и активне припреме за изборе 2016. године и то уз ангажовање младих људи.

СПС у Лазаревцу има око 1500 чланова, а према речима Живоjиновића, око 6000 гласача.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *