Бојан Синђелић нови председник Скупштине ГО Лазаревац (ВИДЕО)

У Лазаревцу је данас одржана конститутивна седница Скупштине којом је пре избора новог председник Скупштине председавао најстарији одборник Слободан Милановић.

Након избора чланова и формирања верификационог одбора изабран је и нови председник Скупштине ГО Лазаревац, досадашњи председник општине Бојан Синђелић, док је на место секретара Скупштине именован Далибор Матијашевић уместо досадашњег секретара Небојше Максимовића.

Своју дужност обављаће на набољи могући начин уз демократски приступ, рекао је новоизабрани председник Скупштине ГО Лазаревац Бојан Синђелић. „Мислим да ће одборници у наредном периоду дати свој максимум и да ће присуствовати седницама уз вођење расправе и дијалога…. Почастован сам и поносан што сам председник локалног парламента и мислим да ће грађани општине Лазаревац из свега овога извући највећу могућу корист у наредне четири године“, рекао је Синђелић.

Сви они којима је данас престао мандат – председник ГО Лазаревац, заменик председника ГО Лазаревац, чланови Већа и директори јавних предузећа у наредном периоду вршиће техничке функције, док ће нови председник и остали функционери бити изабрани у наредних двадесетак дана.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *