Асфалтирање Космаjске улице при краjу

Радове су обишли заменик председника општине Боjан Стевић и одборник скупштине општине Лазаревац Томислав Рикановић.

“jнвеститор jе Дирекциjа за путеве града Београда. Вредност радова за ових 400 метара износи око 9 милиона динара. Ово jе само jедна у низу улица коjе ће се радити ове године на териториjи месне заjеднице Велики Црљени. Прошле године смо започели реконструкциjу и санациjу улица у овоj месноj заjедници. То jе настављено ове године. Поред Космаjске улице, у плану jе Тамнавска улица и улица 3. октобра, коjе ћемо започети у наредних 60 дана, са чиме бисмо завршили асфалтирање у овоj години на териториjи Великих Црљена.”, каже Стевић.

“На велико задовољство људи коjи живе овде, а и на моjе задовољство, захваљуjући Савету месне заjеднице и потпредседнику ГО Лазаревац господину Стевићу, успели смо да решимо вишедецениjски проблем коjи jе мучио и тиштио житеље Космаjске улице у Великим Црљенима.”, каже одборник скупштине општине Лазаревац Томислав Рикановић.

“Тренутно радимо на припреми за асфалтирање Бистрице и пута за гробље у Трбушници у дужини од 600 метара. По завршетку те две улице прелазимо на две улице у месноj заjедници Крушевица, а затим и Јунковац.”, додао jе Стевић, а затим се осврнуо и на недавну изjаву министра за саобраћаj Александра Антића да се ускоро очекуjу инвестициjе у инфраструктуру од стране РБ “Колубара”.

“Нисам присуствовао том састанку, али искрено jа мислим да jе то празна прича. “Колубара” користи тешку механизациjу коjа jе проузроковала урушавање пута Вреоце, Крушевица, Аранђеловац и има обавезу да изврши санациjу тог пута, али не веруjем да ће се то десити. На том путном правцу на неким деловима санациjу раде “Путеви Србиjе”.”, истиче Стевић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *