У Лајковцу одиграна представа „Лажи ме“

Текст за овај комад написали су директор аранђеловачког КЦ-а Саша Симоновић и драматург Жељко Мијановић, а представу је режирао Драгослав Дабић.

“Ради се о брачном пару који слави 25 година брака. У питању је необичан пример љубавног односа између жене и мужа, у коме је жена та која је доминантна и чија је љубав толико јака да је спремна да уради практично све, како би брак који је запао у кризу, сачувала”, рекао је о самој представи наш познати глумац, Александар Дунић.

Након коментара да су прве речи које је изговорио када је прочитао текст представе биле “Па овде је она већи човек од њега”, Александар Дунић је у пар реченица описао и лик који он тумачи у овој представи.

“То је клинички случај хипохондрије. Човек је прави правцати хипохондар који се боји апсолутно свега. Мисли да ће да умре због најмање ситнице и претерује на сваки могући начин. Он уствари преко те хипохондрије, која је једна врста параноје, тоне у све већу и већу дубиозу, а жена, која има једног таквог мушкарца поред себе, чини све да га сачува. И сигурно се са њим ништа добро не би десило да се она није умешала”, закључио је Дунић.

Представа “Лажи ме” је имала премијеру у Аранђеловцу, 11. новембра прошле године и од тада су је Сандра Бугарски и Александар Дунић играли 15-ак пута, а након Лајковчана у наредном периоду ће имати прилику да је виде љубитељи позоришних представа у Прокупљу, Блацу и Куршумлији.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *