Сат пун смеха са Срђаном Динчићем

Сат пун смеха и позитивне енергије најближи је опис доживљаја наступа Срђана Динчића. И овога пута тражила се карта више, тако да је сала лазаревачког биоскопа била испуњена до последњег места. Непосредан, комуникативан и мало је рећи духовит, Динча је четврти пут наступио пред Лазаревачком убликом.

-Какав је осећај када напишете материјал и први пут станете са њим пред публику?

„Језив. Први пут сам изводио текст у Крагујевцу, имао сам озбиљну трему и нисма појма имао како сам послагао текст, ни шта иде, онда сам га сложио у глави и схватио да неће ићи онако како сам планирао, већ да се морам прилагођавати публици као и иначе. Једно ново искуство за мене, обзиром да сам текст сео и написао одједном, за сат времена. Али, добро је прошло.“

-Да ли постоје ситуације када мислите да ће се публика насмејати, а они се не насмеју? Какав је осећај?

„Такве ситуације се трудим да избегнем, али деси се, наравно. Само протрчим преко тога, правим се да се није десило. А опет, некада се људи насмеју на неочекиваним местима“.

-Која је тема текста „Ђаво из јагоде“?

„Углавном причам о породици, јако мало о политици. Провучем политику, јер би било немогуће у овом амбијенту, где се политика завукла у све поре могуће, да потпуно игноришем тог слона који нам стоји у соби, али се трудим да не претерујем са тим. Углавном причам о стварима које нам се свима дешавају и са којим људи могу да се идентификују“.

Срђан Динчић је познат као феноменалан стандaп комичар, један од сценариста емисије “Вече са Иваном Ивановићем”, као и учесник / водитељ емисије “Четири и по мушкарца“. Има иза себе скоро хиљаду наступа у протеклих пет година, а осим тога био је учесник свих фестивала стeндуп комедије у региону.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *