Почео 16. дечији филмски фестивал Kids fest

Дечији филмски фестивал Kids fest, који се издваја у мноштву дечијих манифестација и приредби својим концептом и садржајем, почео је у Центру за културу Лазаревац 23. децембра и трајаће до 27. децембра.

Оно што овај фестивал чини посебним и јединственим јесте чињеница да је ово једини догађај са оваквим садржајем у земљи и окружењу, а који притом води политику повољних цена улазница и пружа прилику да, поред занимљивог филмског програма, деца проведу квалитетно време у биоскопу захваљујући богатом забавном, едукативном и културном садржају.

У четвртак, 24. децембра од 16 часова биће приказан синхронизовани филм „Јакари и величанствено перо“, а од 18 часова „Симонов дар“. У петак, 25. децембра од 16 часова деца ће моћи да погледају синхронизовани 3D филм „Фантастичан повратак у Оз“, а у 18 часова титлован филм „Стела“.

Субота 26. децембар и 14 часова резервисани су за „Јакари и величанствено перо“, а од 16 часова приказаће се филм „Фантастичан повратак у Оз“. У недељу, 27. децембра од 14 часова поново ће моћи да се погледа „Јакари и величанствено перо“ и од 16 часова филм „Фантастичан повратак у Оз“.

Цена улазница износи 250 динара.

Сви програми Центра за културу могу се погледати уз поштовање епидемиолошких мера заштита, обавезно ношење заштитиних маски и уз физичку дистанцу.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *