СЕЛАКОВИЋ: Криза у водоснабдевању Лајковца мора да престане

Никола Селаковић, члан председништва СНС и генерални секретар председника Републике посетио је општину Лајковац и у разговору са члановима, руководством општинског одбора СНС и општине Лајковац ближе се упознао са оним што је у протеклом периоду урађено, као и са планираним инвестицијама.

”Српска напредна странка на ове изборе пред грађане Србије и грађане Лајковца излази са најважнијим, али и највреднијим једним адутом, а то су резултати. Ми смо странка која има озбиљне и свима видљиви резултати. Данас се од Београда до Лајковца стиже за мање од пола сата, аутопутем Милош Велики, што је управо први видљив резултат“, рекао је Селаковић.

Он је подсетио да је ова власт у Општини Лајковац, изградила на десетине километара регионалних и локалних путева, да се управо реконструише средња школа у Лајковцу и школа у Бајевцу, а прокоментарисао је и прелепу фонтану испред општинске зграде, као и новоизграђени парк у центру Лајковца, уређен простор испред Дома здравља, нови вртић са пет јаслених група, базен који се управо приводи крају, као и нову Зелену пијацу, која је од велике користи пољопривредницима за пласман њихових производа, а и свим грађанима.

Додао је да ће водоснабдевање бити приоритет.

„Лајковац је потребно снабдети здравом пијаћом водом. Криза у водоснабдевању Лајковца мора да престане. Лајковац то заслужује и то ће и добити. Да би то добио, мора да постоји добра спрега између локалне и републичке власти“.

Никола Селаковић је приликом посете и гостовао у емисији “Колосек” на каналу Телевизије Пруга, и том приликом одговорио на још нека важна питања.


Ненад Џајевић председник ОО СНС Лајковац је констатовао и да се изборна кампања наставља након што је држава у условима пандемије успешно пребродила борбу против епидемије вируса корона, управо захваљујући мерама председника Александра Вучића, Владе Републике Србије, стручног тима…Поменуо је и све мере државе и локалне самоуправе предузете у циљу помоћи најугроженијим категоријма становништва, уз посебну бригу за најстарије и посебно пакет мера намењен привреди у циљу ублажавања последица.

“Фокус кампање, као и на нивоу целе Србије, је за нашу децу. Свакако се надам и уверен сам да ћемо остварити одличан резултат на изборима и да ће грађани препознати све наше резултате и идеје, при чему су најмлађи у првом плану и њихова будућност и да ћемо имати могућност за још један мандат. Уверен сам, да ћемо поред свих других садржаја, изградњом обилазнице око Лајковца и формирањем Индустријске зоне, отворити нове могућности, поред ЕПС -а, да млади остају овде, да овде формирају своје породице и да живе у Лајковцу. Надам се да ће Лајковчани ту идеју потврдити својим гласом на биралиштима.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *