Марко Ђурић посетио просторије ОО СНС у Лазаревцу

Члан председништва и потпредседник Српске напредне странке Марко Ђурић посетио је просторије ОО СНС у Лазаревцу и том приликом позвао грађане да 21. јуна искористе своје право, изађу да гласају и подрже листу „Александар Вучић – За нашу децу“.

Ђурић је истакао да је захваљујући овој странци у протекле три године у државној каси обезбеђен суфицит, изграђено је 5.000 км аутопута, регионалних и локалних путева у Србији, незапосленост је смањена са 26 на 9,5 одсто… „Желимо да сачувамо независност, суверенитет и територијални интегритет наше земље, укључујући Косово и Метохију. Ова листа је листа за заштиту српских државних и националних интереса и на Косову и Метохији. Затим, економски развој је приоритет државне политике, зато што знамо да просперитетна и економски снажна Србија може и свим њеним грађанима да помогне и успешно се суочи са изазовима времена у коме живимо“, рекао је Ђурић и додао да је СНС једина странка која је предузела кораке како би се борила против беле куге. План је да до 2025. године животни стандард буде подигнут и да просечна плата износи 900 евра.

„КиМ је срце Србије, али је Лазаревац врло близу географског срца Србије… Зато су људи овог краја увек могли да осете Србију и знају шта је добро за њен развој“, истакао је Ђурић и позвао све да на изборима подрже листу СНС-а.

Влада Републике Србије предвођена председником Александром Вучићем урадила је доста тога, како за грађане Србије, тако и за грађане Лазаревца, рекао је Бојан Стевић, председник ОО СНС Лазаревац. Он је додао да је у Лазаревцу од 2016. године урађено преко 227 км нових и реконструисаних путева, преко 90 км водоводне и канализационе мреже, 48 нових и реконстуисаних објеката намењених за културу, спорт и најмлађе. „После 40 година по први пут изграђен је објекат ванболничког породилишта, отворили смо ватрогасни дом и оно што је најважније за даљи развој општине, захваљујући разумевању председника СНС и председника Републике Србије господина Александра Вучића, Влада је донела закључак за изградњу новог аутопута који ће повезати Милош Велики са аутопутем Београд-Ниш, коридоре 10 и 11 – изградња брзе саобраћајнице Вожд Карађорђе са прикључком на петљу Милош Велики у Жупањцу“, закључио је Стевић.

Из лазаревачке Српске напредне странке поручују да њихов програм гарантује стабилност Србије и Лазаревца, тако да је листа „Александар Вучић – За нашу децу“ прави избор који води ка бољој будућности.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *