„Лазаревац, наша кућа“ спремни за изборе (ВИДЕО)

Група грађана „Лазаревац, наша кућа“ основана је 2012. године, а одборници овог удружења већ годину дана бојкотују седнице скупштине општине Лазаревац због изостајања директног телевизијског преноса седница.

Милан Ђорђевић, председник удружења „Лазаревац, наша кућа“, каже да ова одборничка група већ годину дана долази на сваку седницу, изнесе своје примедбе и напусти је.

„Дођемо на сваку скупштину, испоштујемо оно за шта смо бирани од грађана, покушавамо да усмеримо ове људе из владајуће коалиције да раде у инетерсу овог народа“, каже Ђорђевић изражавајући неслагање са чињеницом да су седнице скупштине општине Лазаревац „иза затворених врата“.

Он је додао да он лично и његов тим жели да помогне народу, истичући:

„Не кажем да је све што су ови радили лоше, али није довољно. Какву они буду кампању водили, такву ћемо и ми водити. Ако они буду прљави, ми ћемо бити десет пута прљавији, али ћемо истину свакако изнети, а имамо много тога“.

Ђорђевић каже да удружење „Лазаревац наша кућа“ имa припремљен изборни и постизборни план и програм.

„Наши циљеви су јасни, а то су основне, горуће ствари које су у овој општини пале тако ниско. Постали смо најугроженија општина у Србији, с обзиром да имамо рударење и Колубару, а изгубили смо пијаћу воду, путеве, ваздух, а на том плану се најмање ради“.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *