Ивица Дачић сутра у Лазаревцу

Председник Градског одбора Социјалистичке партије Србије Никола Никодијевић посетио је ОО СПС у Лазаревцу и овом приликом најавио завршну конвенцију која ће бити одржана у четвртак, 18. јуна од 18 часова на платоу испред Рударске чесме у Лазаревцу, а на којој ће присуствовати и председник ове партије Ивица Дачић.

Никодијевић је истакао да је у Лазаревцу ова партија увек имала велику подршку и да очекује да ће и на овим изборима грађани указати поверење коалицији „Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије, Јединствена Србија – Драган Марковић Палма“.

„Читаву кампању смо водили фер и коректно. Пред грађане идемо, не са обећањима шта ћемо урадити, већ им полажемо рачун за оно што смо радили протеклих неколико година, односно са конкретним резултатима нашег рада“, рекао је Никодијевић.

Он је додао да се Србија економски развија, отварају се нове фабрике и радна места, обновљени су вртићи, школе, домови здравља, изграђени су километри путева, водовода и канализације, чиме је ова странка успела да стабилизује ситуацију у Србији.

Никодијевић је позвао све Лазаревчане да заокруже број 2 и истакао да се нада да ће Александар Арсеновић бити нови председник општине.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *