Акценат Социјалистичке партије Србије на образовању младих

Представници општинског одбора Социјалистичке партије Србије у Лазаревцу разговарали су са грађанима о предстојећим изборима и делили промо материјал испред Рударске чесме у Карађорђевој улици.

Овом приликом пролазници су на поклон добили књигу Марка Мијушковића, председника омладине СПС у Лазаревцу, а са потенцијалним гласачима разговарао је и Никола Рајичић, кандидат СПС за народног посланика.

Мијушковић је рекао да је све што је лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић радио у претходном периоду, заједно са целокупним тимом СПС, говори о озбиљној посвећености странке која брине о свом народу. „На данашњој акцији акценат је на образовању младих, које је кључно не само за развој општине Лазаревац, већ и целокупне Србије. Са поносом могу да истакнем да је функција председника Савета за образовање коју сам обављао у општини Лазаревац у протекле четири године показала нашу максималну посвећеност образовању. Уз подршку руководства општине Лазаревац урадили смо низ пројеката који се односе, како на одржавање школских објеката, тако и на студентске стипендије“, рекао је Мијушковић.

Да су социјалисти у протекле четири године посвећено радили свој посао истиче и Никола Рајичић: „Надам се да ће грађани дајући глас за СПС заправо дати шансу свим оним младим људима који се налазе на листама социјалиста, како у Лазаревцу, тако и на предстојећим парламентарним изборима. Морам да нагласим да смо у систем школског спорта у последње четири године вратили готово 100 хиљада деце и да су такмичења организована веома успешно“.

Рајичић је додао да СПС зна које проблеме имају наши грађани и да ће уз заједничку подршку народа вредним радом они бити превазиђени.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *