Преврнуо се аутобус „Ластре“ – четворо повређених

Јутрос око 7:45 часова, на путу Крушевица-Рудовци, услед отежаних временских услова изазваних снегом дошло је до превртања аутобуса предузећа „Ластра“.

Аутобус број 160 који је превозио запослене РБ „Колубара“ на правцу Лазаревац-Бистрица-Сушара, преврнуо се на бок и том приликом повређено је неколико путника.

Начелник хитне службе Дома здравља „Др Ђорђе Ковачевић“, др Наташа Трипковић о саобраћајној несрећи је рекла: „Пријављено је да има три повређена, међутим екипу хитне помоћи сачекао је само један повређени који је превезен до Ургентног центра са повредама грудног коша и кичменог стуба. У међувремену, јавиле су се још три особе од којих једна има лакше повреде, а две особе са повредама главе, од којих је једна возач аутобуса, послате су у Београд“.

Према саопштењу СП „Ластра“ возило је у кратком року извучено захваљујући брзој реакцији запослених СП „Ластра“ и погона „Помоћне механизације“ Рударског басена „Колубара“. Полиција је извршила увиђај, а возило је било технички исправно са комплетном зимском опремом.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *