Почео са радом шалтер за поделу поклон ваучера за децу (ВИДЕО Пруга ТВ)

У услужном центру Градске општине Лазаревац данас је са радом започео шалтер за поделу бесплатних поклон ваучера за децу узраста до четврте године средње школе.

„Током протекле недеље Град Београд започео је поделу бесплатних поклон ваучера у износу од 6.000 динара у школама и вртићима, а од данас у Услужном центру ГО Лазаревац почела је подела ваучера за децу која не иду у вртиће и која иду у школе ван територије града Београда“, рекла је поводом отпочињања рада шалтера чланица Већа Јован Давидовац.

„За децу која не иду у вртиће неопходно је да на шалтер дође један од родитеља, да са собом понесе свој идентификациони документ, као и здравствену књижицу детета“, казала је Јована Давидовац и додала је да је за децу која иду у школе ван територије града Београда за добијање поклон ваучера потребно да један од родитеља поред свог идентификационог документа понесе на увид и ђачку књижицу детета или потврду из школе да дете похађа ту установу.

Шалтер у Услужном центру ГО Лазаревац биће отворен сваког радног дана од 07 до 15 часова све до 1. марта до када ће моћи да се искористе, али и преузму поклон ваучери.

Право на поклон ваучере у износу од 6.000 динара моћи ће да остваре и сва деца која се роде до 01. марта 2023. године, а у овом случају за тек рођену децу с обзиром да немају здравствену књижицу потребно је да родитељи понесу извод из матичне књиге рођених или отпусну листу из породилишта.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *