Од 1. фебруара измене возног реда и заустављања возова

Возови из система БГ воз од 1. фебруара додатно ће се заустављати и у службеном месту Барајево укрсница, а поједини возови у унутрашњем саобраћају ће се додатно заустављати и у станици Вреоци, саопштено је из Србија воза.

Тако ће се воз који из Лазаревца за Овчу полази у 6:10 часова заустављати и у службеном месту Барајево укрсница у 6:38, а воз који из Овче полази за Лазаревац у 15:55 ће се заустављати у службеном месту Барајево укрсница у 16:49.

У станици Вреоци у 6:31 часова заустављаће се воз који из Ваљева за Београд центар полази у 5:55, а у 6:55 часова воз који из Београд центра за Ужице полази у 5:52.

Такође, у 18:15 заустављаће се воз који из Пријепоља теретна за Београд центар полази у 11:50 часова и у 20:28 часова воз који из Београд центра за Ужице полази у 19:40 часова.

У саопштењу Србија воза се такође наводи да ће воз који из Београд центра за Ужице полази у 17 часова, у Ужице стиже у 20:21 часова, јер је продужено време задржавања воза у станици Пожега, како би путници који путују из Краљева могли да наставе своје путовање до Ужица.

Воз који из Кикинде за Зрењанин полази у 17:10 часова, полазиће из Кикинде у 17 часова.

Путници све информације о успостављању редовног саобраћаја могу да нађу на сајту и фејсбук страници Србија воза.

Извор: Танјуг

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *