Обавештење ОШ Дуле Караклајић

Основна школа “Дуле Караклајић” огласила се саопштењем за јавност у вези са препорукама у циљу спречаванја Корона вируса.

-Обавештавамо вас да је наша школа почела да поступа у складу са препорукама Министарства просвете које се примењују од 11.03.2020.год. ради спречавања ширења корона вируса.

Због што боље заштите ученика и наставника биће предузето низ превентивних активности у школи. Све потребне мере договорене су на часовима одељењског старешине. Радници школе су обавештени и ангажовани у оквиру својих надлежности.

Овом приликом се обраћамо и родитељима да се придржавају прописаних мера.

Уколико примете било какве симтоме респираторних инфекција код своје деце (температура, кашаљ, болови у стомаку, болови у мишићима, малаксалост) да га задрже код куће.

Уколико имате сазнање или сумњу да је дете било у контакту са оболелим или особама са сумњом на болест, молимо вас да не шаљете дете у школу.

Да утичете на своје дете да је и његова обавеза да се придржава свих договорених правила и буде одговоран према себи и својој околини. Да се обрати одељењском старешини уколико осети било какав здравствени проблем.

Молимо вас да поштујете наше препоруке како бисмо без последица пребродили овај период.

Директор школе

Мирослав Давидовић

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *