Нова кућа за Јеремиће којима је пожар однео све

Породична кућа Зорана Јеремића из Јунковца изгорела је пре око три месеца у пожару који је, према претпоставкама, избио као последица лоших електричних инсталација.

Иницијативом Савета месне зједнице, а уз помоћ  ГО Лазаревац, ЈПКП “Лазаревац”, ЈП “Топлификација” и других предузећа и појединаца, данас су започели радови на изградњи новог објекта чији су темељи данас и освећени.

Радове на изградњи изводи ЈПКП Лазаревац, чији је Јеремић радник у Радној јединици “Градско зеленило”.

Председник Савета МЗ Јунковац, Стеван Милчановић, заменик председника ГО Лазаревац Милоје Живановић и технички директор ЈПКП “Лазаревац” Милан Николић изразили су жаљење због несреће која је задесила породицу Јеремић и Зорана, његову супруги и двоје деце оставила без крова над главом. Они су изразили уверење и наду да ће кућа бити завршена до јесени и да ће ова породица на први начин бити збринута. Сви они захвалили су хуманим људима и фирмама који су помогли.

Технички директор ЈПКП Милан Николић рекао је да је ово предузеће и до сада помагало својим запослнима када год је то било потребно, па ће тако и овога пута помоћи Јеремићу да се што пре усели у нову кућу.

Јеремићи су тренутно смештени код  два старија сина која са породицама живе у Араповцу, а у приземној кући од око 70 квдрата која је у изградњи, живеће Зоран са супругом и два млађа сина.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *