Милион динара пекари „Пајић“ из Степојевца

Подстицајним средствима Града Беорада, још једном од наших самосталних предузетника омогућен је ефикаснији и бољи рад, али и ширење производње и отварање нових радних места. „Ово је још један класичан пример добре сарадње између Града Београда и ГО Лазаревац“, рекао је Ненад Бачанац, члан Већа ГО Лазаревац задужен за пољопривреду.

„Успели смо да помогнемо власнику пекаре „Пајић“ да оствари подстицајна средства Града Београда, безповратно у износу од милион динара, како би купио машине и повећао производњу, а овде је јавни интерес у томе што је господин Пајић био обавезан да запосли нове раднике“.

Председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић са својим сарадницима обишао је производне погоне пекаре „Пајић“ и истакао задовољство што пројекти попут овог успевају у Лазаревцу, пре свега што се на овај начин запошљавају нови људи.

„Ово је подстицај привредницима са територије општине Лазеревац како би на адекватан начин проширили своју производњу, унапредили своје пословање и запослили нове људе. Треба помоћи онима који се одлуче на тај корак да буду предузетници“, рекао је он.

Власник пекаре у Степојевцу, Драган Пајић, каже да су му ова средства омогућила набавку ламинатора за развлачење теста, миксера и „хладног“ стола.

„Пошто је у питању нова опрема, то ће нам свакако омогућити ефикаснији рад, бољу и бржу производњу. Што се тиче радника, имамо осам пријављених запослених, а услов за ова средства било је примање још једног радника из Националне службе за запошљавање, тако да их сада имамо девет“, рекао је Пајић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *