Дезинфекција улаза стамбених зграда на територији ГО Лазаревац

Обавештавамо суграђане да је Јавно предузеће за комуналну привреду Лазаревац у суботу 4. априла у насељу Трећа месна заједница у Лазаревцу, у складу са Закључком Штаба за ванредне ситуације ГО Лазаревац, започело акцију дезинфекцију улаза у стамбеним зградама.

Акција дезинфекције улаза коју врши ЈПКП Лазаревац данас се наставља у насељу Орашац, где ће данас бити постављен и резервора са 1000 литара раствора натријум хипохлорита. Обавештавамо управнике стамбених заједница из насеља Орашац да за потребе додатне дезинфекције површина у зградама, дезинфекционо средство уз обезбеђену пластичну амбалажу могу преузети данас. Управници зграда из насеља Орашац то могу учинити данас, јер ће резервоар са раствором већ сутра бити у другом насељу у Лазаревцу, али се за преузимање дезифекционог средства, искључиво управници стамбених заједница, могу директно обратити ЈПКП Лазаревац.

Акцију дезинфекције улаза стамбених зграда на територији наше општине врши ЈПКП Лазаревац у сарадњи са управницима стамбених заједница, а у координацији са Одељењем за комуналне и стамбене послове Управе ГО Лазаревац. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *