Асфалтирана улица Јанка Катића, најављене нове инвестиције

Завршени су радови на асфалтирању улице Јанка Катића у Лазаревцу. Након реконструкције топлификационе и водоводне мреже као и кишне канализације, улица је данас добила и нову асфалтну подлогу.

Представници општинског руководства обишли су радове, а председник општине Бојан Синђелић рекао је да су реконструкцију иницирали грађани, а да је ове радове у износу од осам милиона динара финансирао Град Београд. 

Он је додао да очекује да ће ускоро бити завршени и радови у улици Ђорђа Ковачевића, те да ће се на територији лазаревачке општине континуирано радити све док то временски услови буду дозвољавали. Синђелић је најавио и реконструкцију улице Јанка Стајичића.

Државни секретар у Министарству државне управе и локалне самоуправе Бојан Стевић најавио је још неколико значајних инвестиција, као што су доградња 1700 квадрата основне школе „Војислав Вока Савић“ које финансира Канцеларија за јавна улагања као и изградњу балон сале, затим изградњу и реконструкцију Дома културе у Миросаљцима које финансира Министарство државне управе и локалне самоуправе, као и нови модеран објекат вртића у Степојевцу површине око 800 метара квадратних.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *