jстину ништа не може надокнадити

Јуче jе осванула група на феjсбуку назива „Ко jе убио овог човека“, а већ данас су двоjе дневне новине обjавиле текст о Предрагу Костићу из Лазаревца, кога jе пре годину дана на jбарскоj магистрали, ударцем са леђа, усмртио камион коме се након несреће изгубио сваки траг.

На резултете истраге породица Костић чекала jе више од годину дана, али очигледно узалуд. jстрага се ниjе померила са мртве тачке. Радомир Костић Лале, кога сви у Лазаревцу и околини, а и многи широм земље знаjу као, пре свега популарног новинара, тв и радио водитеља, а они ближи њему и као искреног и доброг младића, данас jавно поставља питање „Ко jе убио мог оца?“. Пита државу, полициjу, сведоке, али и самог возача камиона.

Шта jе са правдом!?  Не може човек као биљка бити покошен поред пута… то jе човек коjи jе имао своj живот, своj посао, своjу породицу, своjу кући, човек као било ко од нас, као било ко из породице тог возача камиона, као и он сам, човек, коjи враћаjући се кући путем коjим jе пре тога неброjено пута прошао, ходаjући готово метар удаљен од коловоза, због нечиjе бахатости у тренутку нестаjе. Нестаjе он, нестаjе jедан отац, jедан супруг, jедан приjатељ, jедан брат, jедан кум…

Угаси се jедан живот и отвори рану у многим другим животима, тешку и болну, а Лале данас не тражи ништа, само одговор на питање ко му jе убио оца. Јер, тешко jе умирити мисли и савест, жеља за истином jе исконска…   

Ако неко познаjе очевица или зна било шта за везано за оваj случаj, па и полуинформациjу или трач нека jави на Лалов броj телефона 063 357736.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *