Цео Лазаревац без воде (видео)

Директор ЈПКП Лазаревац Милисав Крстовић, за Праве новине каже да су екипе лазаревачког комуналног на терену и да се интензивно ради на уклањању проблема.

По његовим речима, проблем у уклањању квара стварају високонапонски каблови, којих има пет и који се налазе изнад цевовода, што представља велику опасност и то успорава рад.

Како смо сазнали на лицу места од председника месне заједнице Бранко Радичевић, Дејана Булатовића, вода је цурела већ извесно време, а ова велика хаварија се догодила данас у преподневним сатима, када су екипе комуналног почеле са копањем, односно уклањањем постојећег квара.

„На овом месту вода цури већ месец и по дана. И ми из месне заједнице и људи који живе овде у близини школе, за ово време пријављивали смо квар више пута. Радове су јутрос почели, али се нажлост догодила хаварија. Цео овај део био је поплављен“, рекао је Булатовић, показујући на потез од школе до улице.

Највећу штету претрпео је власник аутоперионице и радионице која се налази непосредно у близине места где је цев пукла. По његовим речима вода је продрла у просторије радионице за свега три минута. „Једино што сам успео је да искључим струју, сав алат ми је био потопљен. Страдао је и нов ЛЦД телевизор коме је пукао екран. За пар минута вода је била до колена“, рекао је он.

Радници који раде на уклањању квара рекли су да очекују да ће проблем бити решен вечерас до 20 часова.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *