БРУТАЛНО ПРЕТУЧЕН МЛАДjЋ У ЛАЈКОВЦУ

Двадесетjедногодишњи Немња Ј. из Лаjковца, кога су прошле суботе брутално су претукли  припадници ваљевског предузећа за обезбеђење „Декаполит“, jош увек jе на болничком лечењу, сада ван животне опасности, али тешко повређен. Он се од суботе по подне он се налази под будним оком лекара, коjи су му буквално спасли живот, обзиром да му jе од задобиjених удараца пукла jетра.

Како пише „Ало“, све се догодило испред ноћног клубу „jмола“, некадашне кафане “Голф”, два сата после поноћи, где jе након безазлене свађе, према причи очевидаца, Немања добио тешке батине, од коjих му jе пукла jетра, због чега jе оперисан у београдском Клиничком центру.

-Како jе за „Ало!“ изjавио jедан од сведока бруталне туче, коjи jе из страха желео да остане анониман, све jе почело када jе Б. Н., jош jедан гост кафане, у припитом стању почео да добацуjе музици. Када jе обезбеђење пришло да интервенише, неколико младића из његовог друштва рекло им jе да Б. Н. ниjе склон инцидентима и да jе само мало више попио. jпак, jедан члан обезбеђења ударио jе његовог друга Ј. П., коjи jе одмах позвао полициjу, а потом с друштвом изашао пред кафану.

– Док су чекали полициjу у башти ноћног клуба у jедном аутомобилу, обезбеђењу из „jмоле“ стигли су ортаци коjи „чуваjу ред“ у кафани „Лаjковачка ноћ“, а онда jе настао прави пакао. Без икакве наjаве, седам припадника ваљевског обезбеђења почело jе да песничи и шутира младиће, коjи нису имали никакве шансе да се одбране. Наjгоре jе прошао Немања, коjи jе на земљи остао да лежи у бесвесном стању – прича саговорник за „Ало“.

У ургентни центар ваљевске болнице повређеним младићима указана jе прва помоћ и сви су пуштени кућама са налазима у коjима jе писало да су задобили лакше телесне повреде. Међутим, по доласку кући, претученом Немањи било jе све горе, па су га родитељи одвели у дом здарвља у Лазаревцу, одакле jе хитно пребачен у београдски Клинички центар.

Он се од суботе по подне он се налази под будним оком лекара, коjи су му буквално спасли живот, обзиром да му jе пукла jетра.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *