За Лану и Мињу прикупљено више од 200.000 динара (ВИДЕО)

Група младих људи из Лазаревца окупила се око идеје да кроз спорт и забаву, организовањем дводневног хуманитарног спортског турнира, прикупи помоћ за Ланино и Мињино лечење.

Првог дана турнира на теренима у градском парку у Лазаревцу организован је програм за најмлађе и такмичење у одбојци, док је други дан био резервисан за фудбал и кошарку. Теодора Шијан и Анђелика Јовановић, једне од организаторки овог програма, истичу да су задовољне бројем младих који су се одазвали и пружили помоћ.

Захваљујући добровољним прилозима грађана и котизацији за учешће на турниру, укупно је прикупљено 205.950 динара. Свој допринос дали су и боксери БК „Грејтест“ који су у оквиру одржаног „Грејтест опен“ турнира на овај износ додали још 20.790 динара. Од укупно скупљених 226.740 динара, новац је подељен на два дела и уплаћен Лани и Мињи, девојчицама које болују од спиналне мишићне атрофије.

Ипак, како би ове девојчице добиле своју животну битку, потребно је скупити још новца, а сви који желе да помогну то могу учинити путем слања СМС поруке.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *