Традиционалне „Новогодишње играрије“ биће одржане 23. децембра

Традиционалне „Новогодишње играрије“ ПУ „Ракила Котаров Вука“, које ће бити одржане у понедељак, 23. децембра са почетком у 17 часова у СРЦ „Колубара“, биће хуманитарног карактера. Цена карте износиће 100 динара, а сав прикупљен новац биће издвојен за лечење девојчице Верице Мишковић.

„Манифестација ће бити спортско-рекреативног карактера, у ревијалном делу биће две музичке тачке , а малишани из Дудовице на челу са својом васпитачицом Снежаном Смиљанић извешће једну прелепу представу. Сваки посетилац ће уживати у програму који је припремила наша установа“, истакла је Ана Сташевић, ПР ПУ „Ракила Котаров Вука“.

У току наредне недеље у овој предшколској установи биће организована још једна хуманитарна акција, док ће овога пута средства бити издвојена за девојчицу Јану Симић. „На идеју васпитача и медицинских сестара-васпитача објекта ‘Детињство’ дошли смо на идеју да организујемо још једну хуманитарну акцију у среду, 25. децембра. Васпитачи у сарадњи са децом правиће разне поклончиће и они ће моћи да се купе на продајном штанду, који ће бити отворен од 13.30 часова“, истакла је Сташевићева.

Из ПУ „Ракила Котаров Вука“ апелују на све суграђане да се одазову, дају свој допринос и буду хумани.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *