„Стоп шоп“ донирао медицинске пакете Црвеном крсту Лазаревац

Настављајући своје напоре да помаже заједницама у борби против пандемије вируса Ковид-19, IMMOFINANZ-ов ритејл парк „Стоп шоп“ уручио је донацију у укупној вредности од преко 5.000 евра хуманитарним организацијама, образовним установама и центрима за социјални рад у десет општина у Србији.

По 250 пакета који садрже заштитну опрему и дезинфекциона средства послато је градовима и општинама у којима IMMOFINANZ, водећи инвеститор у области комерцијалних некретнина у Централној и Источној Европи, тренутно послује са својим ритејл парковима „Стоп шоп“.

Заштитне маске за лице, рукавице од латекса, марамице и дезинфекциона средства подељене су канцеларији Царитас у Ваљеву и огранцима Црвеног крста у Суботици, Вршцу, Чачку, Лазаревцу и Смедереву. Донацију су примили и Предшколска установа „Стоногица“ у Сремској Митровици, Основна школа „Раде Драинац“ у Борчи, као и Центри за социјални рад у Пожаревцу и Нишу.

Тешка времена током пандемије учиниле су да IMMOFINANZ у још већем обиму подржи друштвено одговорне иницијативе. Током прошле године, компанија је, такође, помогла онима који су били на првој линији борбе против корона вируса, донирајући хуманитарне пакете разним организацијама у градовима широм Србије.

„Стоп шоп“ ритејл паркови остају безбедно место за куповину током пандемије, јер посетиоци могу да уђу у продавнице директно са паркинга држећи неопходну дистанцу током куповине. „Стоп шоп“-ови су такође задовољили потребу за приступачнијим производима у временима кризе, пружајући широк асортиман производа са повољним ценама у односу на квалитет за породице којима је то важно. Као резултат тога, учесталост посећености ових ритејл паркова у Србији убрзо се вратила на ниво пре кризе.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *