СНС у акцији сађења дрвећа

Општински одбор Српске напредне странке у сарадњи са Градским одбором СНС Београд организовао је акцију сађења дрвећа, како би се подигла еколошка свест о заштити животне средине, посебно међу млађим генерацијама.

У акцији је учествовало око 150 чланова Српске напредне странке, који су посадили преко 70 садница еводије на три локације у Лазаревцу – у градском парку поред пијаце, старом војничком гробљу у улици Кнеза Станоја и преко пута новог ватрогасног дома.

Потпредседник ОО СНС Бојан Синђелић истакао је да се овим јасно показује да странка брине о свом граду и заштити животне средине: „Имали смо случајева да је у градском парку долазило до уништавања садница дрвећа, тако да апелујемо на све које се неодговорно понашају према животној средини да морају да схвате да су чист ваздух и чиста земља нешто најважније“.

Осим улагања у путеве, саобраћајнице, водовод, топловод и остале радове који се одвијају на територији наше општине, садња дрвећа представља саставни део инфраструктуре у ширем смислу, рекао је Вукашин Јањевић, потпредседник ОО СНС Лазаревац.

На овај начин СНС је дао скроман допринос заштити животне средини и глобалној борби против климатских промена, рекао је Томислав Рикановић, потпредседник ОО СНС Лазаревац.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *