Радови у улици Светог Саве приводе се крају

Радови на другом делу улице Светог Саве настављени су одмах након завршетка ванредног стања и данас се приводе крају.

Већ у наредним данима биће настављени радови у улицама Симе Ровинског, Даре Ранђић и Браће Миловановић, а биће започети и остали радови у свим месним заједницама, што је доказ да се становници општине Лазаревац не раздвајају, било да живе у граду или селу, истакао је председник општине Лазаревац Бојан Синђелић.

Тренутно се изводе унутрашњи радови на балон хали у дворишту ОШ „Војислав Вока Савић“, a очекује се почетак радова на изградњи балон хале у основној школи у Великим Црљенима за шта је новац обезбедило Министарство државне управе и локалне самоуправе у сарадњи са општином Лазаревац.

Крајем маја планиран је почетак радова на целокупној реконстукцији улице Јанка Стајчића дужине 1.700 метара, рекао је Бојан Стевић, државни секретар Министарства државне управе и локалне самоуправе. Он је подсетио да ће почетком јуна започети изградња канализационе мреже у Великим Црљенима, као и изградња монтажне гараже код ЕРЦ-а на којој ће наши суграђани моћи да паркирају нешто више од 80 аутомобила.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *