Радови у Улици Душка Радовића

Поред 330 метара асфалта, у овој улици биће урађена и водоводна и канализациона мрежа. Вредност радова је преко 20 милиона динара, а у реконструкцији улице учествују ЈПКП Лазареввац и Предузеће за путеве Града Београда.

Радове су обишли председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић и члан општинског Већа задужен за безбедност саобраћаја Александар Булатовић.

„Грађевинска сезона је у пуном замаху. Желимо да реконстришемо све лоше улице на територији општине.  Ово ће бити прави пример како треба да изгледа једна модерна улица и како треба да изгледају све улице у Лазаревцу. Биће урађена комплетна водоводна и канализациона мрежа, тротоари и биће то једна од најмодернијих саобраћајница у нашем граду. Радови би у целости требало да буду завршени до краја новембра“, рекао је Синђелић.

Председник Савета МЗ Момчило Павловић, Живота Живковић, каже да је реконструкција улице почела на захтев Савета Месне заједнице и њених становника. Реконструкцијом Улице Душка Радовића биће олакшан живот људи у око 180 домаћинстава која се ту налазе.

„Док трају радови не би требало да буде проблема, зато што постоји алтернативни пут  према стубичком гробљу“.

Након завршетка радова на реконструкцији ове улице, преостаје да се реши проблем са канализацијом и то у делу Стубички поток и део Стубиччке реке. Постоји обећање да ће и ово бити решено, ако не до краја ове, онда почекм наредне године.

Проблем, кажу мештаним представља и Ускочка улица у којој, једним њеним делом, не постоји улична расвета.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *