Прва група рудара ЕПС-а добила вакцине

Група рудара „Електропривреде Србије” предвођена Милорадом Грчићем, в. д. директора ЈП ЕПС примила је у понедељак вакцине против COVID 19.

“Вакцинација против коронавируса је борба за животе грађана Србије.  Захваљујући председнику Србије Александру Вучићу, наша земља је сада у самом светском врху по вакцинацији грађана. Лично председник Вучић ми је нагласио да су приоритет у вакцинацији рудари. Они су ослонац стабилности електроенергетског система, а без електричне енергије нема живота”, рекао је Грчић приликом вакцинације.

Он је истакао да је процедура вакцинације организована перфектно и да је одзив рудара ЕПС-ових огранака „Колубара“ и „Костолац“ одличан.

“Примили смо кинеску вакцину, коју су провериле и одобриле надлежне институције у Србији. Нисам стручан у овој области, али сви грађани су свесни да су, захваљујући проналаску вакцине, многе болести искорењене. Захваљујући борби председника Вучића за набавку вакцина против COVID 19, грађани Србије добили су шансу да се међу првима у свету заштите од овог опасног вируса”, рекао је Грчић.

извор:https://www.bizlife.rs/

фото:FB

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *