Постављен камен темељац за доградњу и реконструкцију Дома културе Миросаљци

Камен темељац за доградњу и реконструкцију постојећег објекта Дома културе Миросаљци, који ће имати око 800 метара квадратних, поставили су данас председник општине Лазаревац Бојан Синђелић, заменик председника општине Милоје Живановић, државни секретар Министарства државне управе и локалне самоуправе Бојан Стевић и председник Савета МЗ Миросаљци Миле Ранковић.

У оквиру дома биће смештене просторије Месне заједнице Миросаљци, као и издвојено одељење ПУ „Ракила Котаров Вука“ које ће моћи да прими око 40 малишана, истакао је председник општине Лазаревац Бојан Синђелић.

Општина Лазаревац  је за доградњу и реконструкцију објекта добила 16 милиона динара, док је остатак новца определила општина Лазаревац, како би објекат у потпуности био функционалан, рекао је државни секретар Министарства државне управе и локалне самоуправе Бојан Стевић.

Председник Савета МЗ Миросаљци нагласио је да је ово значајан дан за целу месну заједницу и захвалио се државном секретару Стевићу и челницима општине Лазаревац који су помогли да се радови реализују. План је да се пројекат заврши половином следеће године.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *