Полицијада – одмор и рекреација припадника МУП-а

Ово је најбројније сортско дружење у оквиру Министарста унутрашњих послова, а ове године учествовало је преко 700 чланова синдиката из целе Србије који су се надметали у 12 спортских дисциплина у мушкој и женској конкуренцији.

Поред полицајаца из МУП-а Србије, ове године гости су били из Бугарске и Словеније.

Синдикална група из Лазаревца имала је 36 такмичара који су остварили и два одлична резултата. Милорад Трифуновић окитио се златном медаљом у дисциплини 2000 метара,а Саво Бурић је освојио бронзану медаљу у пикаду.

Поред ове две медаље, за синдикалне заслуге, златну медаљу је добио Миле Лазаревић, заменик Синдиката Српске полиције и шеф стручне службе за информисање и односе са јавношћу.

„Сви знамо колико је полицијски позив стресан и напоран, свакодневни проблеми, изложеност ризику по живот и здравље узимају свој данак, полицајци нису ти који се могу похвалити дугим животом након одласка у пензију. Управо с’тога, Синдикат српске полиције ораганизује ову манифестацију сваке године од свог оснивања. Полицијада је прилика да бар једном годишње направимо предах, да уз спорт и дружење побегнемо од свакодневице. Овом приликом захваљујем и вашим новинама на извештавању и позивамо вас наредне године будете наши гости“, казао је Миле Лазаревић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *