Подељено још 60 ауто седишта за најмлађе учеснике у саобраћају

Овом приликом подељено је 35 седишта 0+, за најмлађе учеснке у саобраћају као и 25 седишта  „booster“ за децу старости преко 3 године. 

„Данашњом поделом ауто седишта желимо да родитељима, али и свим осталим учесницима у саобраћају нагласимо значај безбедности деце у саобраћају, јер су деца највећа вредност сваког друштва”, рекао је овом приликом председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић.

Градској општини Лазаревац, односно Савету за безбедност саобраћаја на путевима у спровођењу ове акције придрижио се Дом здравља „Др Ђорђе Ковачевић“ и Предшколска установа „Ракила Котаров – Вука“.

Александар Булатовић члан Већа градске општине Лазаревац задужен за безбедност саобраћаја на путевима рекао је овом приликом да је ово друга акција у овој години, као и да је у плану је да се до краја ове године спроведе још једна, тако да ће за ову годину бити подељено укупно 100 ауто седишта.

У име Дома здравља „Др Ђорђе Ковачевић“ присутне родитеље је поздравила Сузана Стојисављевић и овом приликом охрабрила младе маме да рађају своје бебе у лазаревачком породилишту.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *