ПД Малци организује јесење дружење “МТБ Лазаревац 2021” у суботу

ПД Малци у сарадњи са лазаревачким љубитељима планинског бициклизма организује традиционално јесење дружење “МТБ Лазаревац 2021” у суботу 30.10.2021.

Окупљање учесника заказано је у 9.30 часова, старт вожње у 10.00 ч. испред Меморијалне куће Кременица. 

Ове године вожња се одржава у селу Бистрица, са стартом и циљем код Меморијалне куће Кременица и спомен обележја команданту Гвозденог пука Миливоју Стевановић Брки.

Траса иде углавном шумским путевима и макадамом, дужине око 31 км и са акумулираним успоном од 700 м. Очекујемо око 40 учесника из Лазаревца, Лајковца, Ваљева, Лознице, Обреновца, Београда, Земуна, Инђије, Аранђеловца…

Домаћини дружења, љубитељи историје и природе са Кременице и Планинарско друштво Малци из Лазаревца у сарадњи са ТО Лазаревац обезбедили су окрепу (сендвич и воду) за све учеснике вожње.

Напомињемо да је вожња рекреативна, не такмичарска,  сви учесници су победници, а временског лимита за завршетак вожње нема.

За наредне дане је најављено лепо и топло време (са температурама и до 18 степени) те очекујемо суве стазе. У случају наглог погоршања времена вожња ће бити одложена/отказана.

За све додатне информације: Александар Коцић 0658120487, Миле Лазаревић 0658124314.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *