Организација БУДИХУМАН.12-Чибутковица прикупља новац за Ђорђа Милиновића

Хуманитарна организација БУДИХУМАН.12-Чибутковица наставља са акцијом помагања нашим суграђанима из лазаревачке општине, али и шире, са циљем да обезбеди новчана средства и помогне у третирању различитих болести.

Тренутно се прикупља новац за седморо деце у оквиру фондације „Буди хуман – Александар Шапић“, за девојчицу Јану Симић из Лазаревца, као и за двадесетједногодишњег Ђорђа Милиновића из Чибутковице који болује од цистичне фиброзе. „Ђорђе од своје 11 године има болест која напада више органа, што му се одразило и на плућа. Када сам чуо у каквом је здравственом стању, одмах сам позвао другаре. Одлучили смо да му помогнемо и прикупимо део новца“, каже Влада Радосављевић испред организације БУДИХУМАН.12-Чибутковица.

Иако су своју помоћ понудиле бројне фирме и појединци, како за Ђорђа, тако и за осталу децу, потребно је скупити још новца. Ово је прилика да покажемо да смо једна од најхуманијих општина, закључује Радосављевић и позива све да посете Фејсбук страницу „Хуманитарна организација“ (@Budihuman12) и помогну у складу са својим могућностима.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *