Општина Лазаревац организовала новогодишњи коктел (ВИДЕО)

Свечани коктел поводом обележавања Нове године по јулијанском календару приређен је у председништву општине Лазаревац, где су се окупили руководиоци јавних предузећа, представници општине Лајковац, бројни сарадници и пословни партнери.

Присутнима је празник честитао председник општине Лазаревац Бојан Синђелић и том приликом нагласио да је протекла година била изузетно успешна, као и да ће у 2020. години бити реализовани многи пројекти.

Државни секретар у Министарству управе и локалне самоуправе Владе Републике Србије Бојан Стевић подсетио је да је за 2020. годину издвојено више новца за капиталне инвестиције, као што су канализација, водовод, путна инфраструктура, али и за друге сфере друштвеног живота. „Биће изграђена два нова вртића, модерна гаража са преко 80 паркинг места, а најзначајнија ствар биће решавање проблема водоснабдевања на целокупној територији општине Лазаревац, почетак изградње канализационе мреже у приградским месним заједницама и решавање путне инфраструктуре“, рекао је Стевић и додао да ће ове измене побољшати стандард грађана општине Лазаревац.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *