Настављена акција поделе бесплатних колица за бебе (ВИДЕО)

Градска општина Лазаревац ове године је по први пут покренула иницијативу за поделу бесплатних колица са носиљкама и седишта за бебе.

У протеклих седам месеци подељено је око 250 колица, а у плану је да такве акције постану пракса у циљу побољшања наталитета и поштовања прописа по питању безбедности најмлађих учесника у саобраћају на територији општине Лазаревац.

–  „Искористио бих прилику да позовем све наше суграђане који нису остварили ово своје право. На јавни позив се свакодневно могу јавити у канцеларију број 13, у згради ГО Лазаревац“, рекао је Бојан Стевић, председник ГО Лазаревац.

Стручне службе организоваће нову акцију након прикупљања довољног броја пријавница, а право на седишта за најмлађе суграђане имају сви родитељи чија су деца навршила 6 месеци старости.  

–  „Потрудићемо се максимално и у наредној години да, поред ове две ствари које тренутно издвајамо за наше најмлађе, покушамо још нешто да обезбедимо како бисмо подстакли наталитет“, додао је Стевић, уз искрене честитке свим родитељима.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *