Најава пролећних излета Туристичке агенције „Ластра“

Туристичка агенција „Ластра“ организује нове излете на пролеће:

27.03.2021. Мећавник, Кремна, Тара 

Програм излета обухвата обилазак туристичког насеља Дрвенград на Мећавнику који се налази на Мокрој гори са урачунатом улазницом у аранжман, посету Кремнима где се налази Спомен дом креманских пророка Милоша и Митра Тарабића и слободно време на Тари. Повратак је у вечерњим часовима.

               – цена: 1.800,00 дин (у две рате)

               – полазак: 07:00 часова са паркинга испред бившег ресторана „Ловац“

03.04.2021. Врњачака бања са посетом Жичи и Љубостињи

Програм излета обухвата обилазак манастира Жича и манастира Љубостиња у близини Трстеника и одлазак у Врњачку бању, слободно време. Повратак је у касним поподневним сатима.

                – цена: 1.300,00 дин (у две рате)

                – полазак: 08:00 часова са паркинга испред бившег ресторана „Ловац“

24.04.2021. Златибор, El Paso City

Програм излета обухвата обилазак тематског парка El Paso Цитy са урачунатом улазницом у аранжман и слободно време у центру Златибора где постоји могућност вожње гондолом до Торника – факултативно. Златиборска Gold гондола, званично је пуштена у рад 11. јануара 2021. године. Траса је дугачка скоро 9 км, и важи за најдужу панорамску гондолу на свету. Златиборска „златна“ гондола повезује центар Златибора преко Рибничког језера са скијалиштем Торник, што је уједно и највиши врх планине. Вожња у једном смеру траје 25 минута. Повратак са излета је у вечерњим часовима.

Тематски парк El Paso City (прелаз) добио је назив по истоименом пограничном граду у Сједињеним Америчким Државама. Као што река Rio Grande, чини природну границу између САД и Мексика, тако и река која протиче комплексом El Paso City- ја на Златибору, дели две тематске целине на амерички и српски део. Истовремено ово је и место сусрета две културе. Са једне стране реке налази се каубојски град и индијанско село, док је на другој обали смештен српски део са црквом и златиборским засеоком. Проласком кроз El Paso City доживећете два различита поднебља у истом временском периоду од 1865. до 1890. године, али на различитим крајевима света. Пространи тематски парк посетиоцима нуди низ атракција које су подељене у неколико амбијенталних целина: каубојски град, индијанско село и златиборски засеок.

                -цена: 1.700,00 дин (у две месечне рате)

                -полазак: у 07:00 часова са паркинга испред бившег ресторана „Ловац“

Обавештење за путнике:

Туристичка агенција „Ластра“ поново ради на старој локацији, у реновираном објекту, у Карађорђевој бр. 37 у Лазаревцу.

Ново у Туристичкој агенцији „Ластра“ je AltaPay платни промет. Од сада своје платне трансакције можете реализовати у просторијама СП Ластра д.о.о. Лазаревац на две локације у граду:

– Туристичка агенција „Ластра“- Карађорђева бр. 37

– Аутобуска станица – Шалтер продаје „БусПлус“ картица – Улица Краља Петра I бр. 2

У склопу платне институције „AltaPay“можете извршити плаћање свих рачуна уз минималну провизију. Све информације можете добити на телефоне: 011/8121-098 и 011/8125-989.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *