Награђени најбољи радови конкурса „Shoo-shoo sound“

Конкурс под називом „Боје за Гошу“ и „Речи за Гошу“ био је намењен ученицима нижих разреда основних школа, а овога пута, велики број радова прстигао је из све три градске школе као и из ОШ „Милорад Лабудовић Лабуд“ из Барошевца.

Организатори су похвалили изутзетан одзив и креативностмалишана који су на себи својствен начин пренели речима и бојама своје утиске о сада већ традиционалном музичком фестивалу.

Чланови жирија кога су чинили учитељи и чланови удружења „Shoo Shoo Sound“ имали су пуне руке посла. У појединачним  категоријама, за ученике првог и другог разреда, прва награда припала је Ђурађу Бојковићу, за трећи и четври разред, Магдалени Добричић, док је групна награда припала одељењу III -1 ОШ „Милорад Лабудовић Лабуд“.

За најбољи литерарни рад проглашен је рад Ање Маченовски ученице трећег разреда ОШ „Кнез Лазар“.

Чланови удружења „Shoo-shoo sound“ настављају са својим хуманитарним радом.  Захваљујући средствима која су прикупљена током протеклог музичког фестивала донираће четири клима уређаја дечијем одељењу Дома здравља у Лазаревцу, а у плану је осликавање зидова педијатрије.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *