Миросаљци – Радови на изградњи резервоара за будуће водоснабдевање теку по плану (ВИДЕО)

Председник ГО Лазаревац, Бојан Стевић, обишао је радове на изградњи резервоара за водоснабдевање, као и завршне радове на изградњи Дома културе у Миросаљцима.

„Крајем прошле године, уз подршку Града Београда, почела је изградња водоводне мреже која обухвата месну заједницу Миросаљци, као и Араповац у укупној дужини од око 65 километара са два резервоара и једном бустер станицом. Очекујемо да радови на изградњи водоводне мреже са изворишта Макиш, буду завршени до краја године, чиме ће пијаћу воду добити око 350 домаћинстава из Миросаљаца и 170 домаћинстава месне заједнице Араповац”, рекао је Стевић приликом обиласка радова.

Крајем месеца очекује се и завршетак радова на Дому културе у МЗ Миросаљци. Простор новоизграђеног објекта поседоваће месну канцеларију, салу за састанке, простор за пензионере, две велике просторије намењене предшколској установи, али и два мања парка за најмлађе мештане.

ГО Лазаревац у сарадњи са државном фирмом Гео рад наставиће са решавањем проблема водоснабдевања и у осталим деловима општине, као што су Стрмово, Пркосава, Рудовци и остале сеоске средине које оскудевају са пијаћом водом.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *