Мештани улице Јанка Стајчића незадовољни због радова који су се одужили (ВИДЕО)

Реконструкција улице Јанка Стајчића у Шопићу отпочела је 18. јуна, а мештани овог дела Лазаревца истичу да механизације и радника није било данима. Прашина или блато свакодневно изазивају проблеме, а након што је киша напунила раскопан пут, мештани су симулирали пецање и тако исказали своје незадовољство.

Представници општине Лазаревац наводе да је епидемија коронавируса разлог због чега су радови успорени. Фирма која изводи радове има исте проблеме као и „Београд пут“, а који се односе се на оболевање радника од Ковид-19, рекао је председник општине Лазаревац Бојан Синђелић. Он је додао да се након облиних падавина радови свакодневно изводе, као и да због кише грађани нису претрпели материјалне последице.

Застоји у радовима, не само на територији општине Лазаревац, већ и у целој Србији, проузроковани су коронавирусом, јер је велики број радника оболео, рекао је на ову тему државни секретар у Министарству за државну управу и локалну самоуправу Бојан Стевић. Како је најављено, рок за завршетак радова је почетак грејне сезоне.

У видео прилогу који следи погледајте анкету.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *